Okkels slog dørene op i marts 2006 i det hyggelige latinerkvarter i Silkeborg.
I foråret 2015 åbnede vi en ny Okkels, denne gang i Risskov ved Århus tæt på stranden . I marts 2019 åbnede Okkels i domkirkebyen Viborg. Sidste skud på stammen Kolding er åbnet i marts 2022 i den stemnings fyldte Klostergade.
Okkels har specialiseret sig i hjemmelavet is efter egen udviklet opskrift. Vores grundbase til isen bliver lavet på et lille sted syd fra Livigno i Norditalien, hvor den smukke rene og bjergrige natur giver grundbasen en perfekt grundsmag og cremethed. De fleste råvarer importeres fra Italien, som er kendetegnende for noget af verdens bedste is. Isen fremstiller vi fra egen ismaskine i både Viborg, Risskov, Silkeborg og Kolding hvor mælkeisen bliver opvarmet og pasteuriseret til 78 grader. Herefter hældes den direkte ned i frostcylinderen, inden den kommer ud som dejlig cremet is – lige til at servere. Vi bestræber os på at lave noget af Danmarks bedste is, som naturligvis skal serveres af det mest servicemindede personale. Vi gør rigtig meget ud af, at ansætte unge med den helt rigtige passion for lækker is og god service.

