Okkels Special Kinder Æg by Okkels

Bestil is hos Okkels

Bestil is – her på siden kan du danne dig et overblik over, hvilke lækre produkter du kan bestille til afhentning eller levering.

Vælg mellem

Bestil is til konfirmationen

På den store dag, hvor glæden fylder luften og festen står for døren, er intet som en forfriskende og lækker is fra Okkels det ultimative touch til at fuldende konfirmationsfesten. Med deres unikke smagsoplevelser og cremede konsistens er Okkels is en uimodståelig fornøjelse, der vil glæde både gæster og den konfirmerede selv.

Med Okkels is som et centralt element i festlighederne bliver konfirmationen ikke blot en begivenhed, men en uforglemmelig oplevelse, hvor hver bid er en ny himmelsk smagsoplevelse. Fra de klassiske favoritter til de mere eksotiske varianter vil Okkels is sikre, at festen bliver en kulinarisk triumf, som ingen vil glemme. Så lad os sammen skabe et minde for livet med Okkels is til konfirmationen.

Design din Okkels Islagkage

Okkels islagkage er yderst populær på dessertbordet. Hos os kan du helt selv designe din islagkage og vælge indholdet blandt vores store sortiment af hjemmelavet is, toppings og tilbehør. Du kan selvfølgelig også vælge en vores bestsellers, som altid er et sikkert valg. Vi laver islagkager i 2 størrelser til hhv. 6 eller 10 personer. Så hvilken størrelse passer til dit arrangement? Se mere om mulighederne for selv at designe i linket herunder.

Bestil Okkels Isbar

Okkels isbar er en succes til alle større begivenheder. En af vores isbarer kan servicere alt fra 30 – 80 personer. Derfor passer den som hånd i handske til for eksempel konfirmationer, bryllupper og firmafester. Vi råder over mere end 20 isbarer i alt. Så det kan være en god idé at bestille i god tid – især hvis det er i konfirmationsperioden, hvor de er utroligt eftertragtede og derfor ofte bliver booket lang tid i forvejen. Skulle du være interesseret i at booke en isbar, kan det gøres her. 

Bestil Okkels Isvogn

  • Overrask gæsterne og sæt kulør på desserten
  • Værdsæt dine dygtige medarbejdere på en varm sommerdag
  • Væk opsigt på din næste messe
  • Giv studenterfesten ekstra karakter
  • Gør konfirmationen til en uforglemmelig dag

Såfremt det er et erhvervsarrangement laver vi et skræddersyet tilbud og kan derfor IKKE bookes her.  Send en mail på [email protected] med overskriften: Isvogn Erhverv

Vi har 3 stk Okkels is vogne med plads til 7 is varianter. Hver is vogn servicerer is fra 60 og op til flere hundrede  personer. Hvis der er fryseplads i nærheden, kan vi med vores is vogne servicere op til 1.000 personer.

Bestil Okkels Isfestpakke

Hvis isbaren er udsolgt eller I blot ønsker at lave jeres egen isbuffet. Vores populære “lav-selv” isbuffet er igennem årene blevet et hit, bland selv din isbuffet fra 20 personer og op til 70. Der medfølger både vafler, bægre og toppings

Forespørg på Okkels Istruck

Skal der serveres is til større events ellerbegivenheder? Så har vi hos Okkels en istruck, som er den eneste af sin slags i Danmark.

Istrucken kan du leje inkl. personale. Den er perfekt til festival, bryllup, den store firmafest- eller arrangement. Vores is-truck kan servicere events fra 100 til 5000 personer. Okkels’ Is-truck bliver derudover ofte brugt af virksomheder, som en unik mulighed for at profilere sig og skille sig ud ved større messer. Vores istruck finder du også på Smukfest og til andre skønne events i det danske sommerland.

Tilbehør til isen

Vil du bestille tilbehør til isen? Vi har tropping, isskeer, chokoladestænger og andre lækre produkter.

Bestil til jul og nytår (fra nov)

Nu kan du bestille Okkels jule- og nytårsdesserter.

De er helt unikke. Derfor skal du huske at bestille dem minimum 48 timer før, du ønsker at afhente dem hos os.