Okkels Special Kinder Æg by Okkels

Okkelsis konceptet

Vi elsker det vi laver!

Okkels har specialiseret sig i hjemmelavet is efter egenudviklet opskrift. Vores grundbase til isen bliver lavet på et lille sted syd fra Livigno i Norditalien, hvor den smukke rene og bjergrige natur gir grundbasen en perfekt grundsmag og cremethed. De fleste råvarer importeres fra Italien, som er kendetegnende for noget af verdens bedste is. 

Okkelsis konceptet - Okkels is

Isen fremstiller vi fra egen ismaskine i både Risskov og Silkeborg, hvor mælkeisen bliver opvarmet og pasteuriseret til 78 grader. Herefter hældes den direkte ned i frostcylinderen, inden den kommer ud som dejlig cremet is – lige til at servere.

Vi bestræber os på at lave noget af Danmarks bedste is, som naturligvis skal serveres af det mest servicemindede personale. Vi gør rigtig meget ud af, at ansætte unge med den helt rigtige passion for lækker is og god service.

 

 

VI ELSKER DET VI LAVER

Vi fremstiller isen på økologisk letmælk, yoghurt eller vand og har derfor et meget lavt fedtindhold og bruger naturligvis kun de bedste og mest udsøgte råvarer. Som kunde kan du roligt stille krav til vores is, vi gør det samme over for vores leverandører. F. eks. er vores pistacie is lavet på 100% ristede pistacienødder fra Sicilien og naturligvis uden farvestoffer  og det samme gælder for vores populære lakrids is, som er fremstillet af 100% lakridsrod!!! Vi er dog ikke mere hellige end, at vi engang i mellem laver en sjov bubble gum is eller lign. hvor der er tilsat farvestoffer (oftest med naturlige farvestoffer)

Mælkeisen har et fedtindhold på ca 5% mens sorbetisen har en fedtprocent på under 1% – dvs. langt under hvad fx soft ice, gammeldaws og meget industri is indeholder . Vi har netop fået analyseret vores populære chokolade is af Eurofins lab. som har målt den til kun 3% fedt pr. 100g og med et kalorieindhold på kun 140 pr 100g kan den nydes med endnu bedre samvittighed.