Okkels Special: Creme Caffe m. ferrero rocher crema

Okkels Silkeborg

Velkommen hos Okkels Silkeborg

Okkels Silkeborg var det første ishus i kædens efterhånden lange historie. Butikken åbnede i 2006 og blev taget rigtig godt imod af byens lokalbefolkning. Butikken befinder sig på Nygade 26E i Silkeborgs hyggelige latinerkvarter.

Butikken i Silkeborg er lidt speciel i forhold til de øvrige, da den har et loungeområde. Her kan is-glade kunder nyde sin is lidt afsides fra resten af butikken. Hvis vejret er godt, så er der også den solskinsrige “terrasse” ude foran butikken, hvor man kan nyde sin kaffe eller is. Der er plads til omkring 26 personer inde og 18 ude. Så der er rig mulighed for at tage hele familien med på Okkels visit.

Ligesom i de øvrige butikker, håndlaves frisk is hver dag. På travle sommerdage endda flere gange om dagen. Hos Okkels er der altid helt frisk is og du er mere end velkommen til at komme forbi til en smagsprøve.

Okkels Silkeborg bestyres af

Stifter af Okkels is, Thomas Okkels, som også har lagt navn til kædens butikker, drev oprindeligt Okkels Silkeborg. I dag drives isbutikken i Silkeborg af Thomas Sønderup. Foruden at være bestyrer af butikken udgør Thomas Sønderup også den ene ud af to ejere af Okkels kæden.

Han kom til butikken allerede få uger efter åbningen i 2006 og var den første, der blev ansat. Dengang studerede Thomas til finansøkonom og arbejdede derfor deltid hos Okkels Silkeborg. Han regnede egentlig med at skulle gøre karriere i den finansielle sektor. Men da muligheden for at blive butiksbestyrer og medejer i 2008 åbnede sig, slog han til. Det har givet ham mange års erfaring med at lave italiensk is. Derfor er han heller ikke i tvivl om, hvad der gør Okkels is bedre end andre. Det er naturligvis dens smag, friskhed og konsistens – og det faktum at den er fedtfattig, fordi den laves på letmælk fremfor fløde.

Isen er ifølge Thomas bedst, idet den kommer frisk ud af ismaskinen. Det er afgørende for ham, at de bedste råvarer benyttes, når isen håndlaves. Her tænker han ikke på råvarernes pris – det er ligegyldigt. Han tænker på, hvordan de spiller sammen og hvordan de i sidste ende danner et kvalitetsprodukt ud over det sædvanlige. Og så gør det bestemt ikke noget, at råvarerne er økologiske. Men det vigtigste er, hvordan det giver smag og konsistens til den færdige is.

Læs også om vores andre butikker

Aarhus C

Viborg

Risskov

Følg butikken på facebook

Åbningstider april

Mandag-Søndag 11.00-20.00

Kontakt os

Nygade 26E
8600 Silkeborg