Okkels Horsens

Velkommen indenfor hos Okkels Horsens

Okkels isbutik i Horsens åbnede dørene op første gang den 28. marts 2020. Det er den nyeste isbutik i Okkels-kædens historie, som ellers tidligere havde været butikken i Åbyhøj (Aarhus). Ligesom butikken i Åbyhøj er butikken i Horsens en franchisebutik.

Okkels Horsens ligger centralt placeret på Grønnegade 13. Det er en hyggelig gade med en rar atmosfære, hvor man finder mange caféer og spisesteder. Her kan man altid kigge forbi Okkels til en luksus isdessert, når man har været ude at spise på en af gadens mange restauranter.

Der er mulighed for at spise sin is på den solrige terrasse foran butikken. Men man kan også trække indenfor i den rustikke butik prydet med træbjælker i loftet og Okkels genkendelige farvede planker på væggene. Det betyder meget, at kunderne føler en hyggelig stemning, når de besøger butikken. Både servicen og oplevelsen er nemlig en vigtig del af selve produktet.

Okkels Horsens drives af

Butikken drives af franchisetager, Pradeep. Pradeep er en sand mester i at lave italiensk is med sine over 12 års erfaring i den italienske isbranche. Han er idérig og elsker at eksperimentere med forskellige ingredienser og smagsvarianter. Erfaringen stammer fra da han i 2005 havde sin egen isbutik i Randers. Han forlod dog isbranchen for en stund til fordel for at studere til bygningskonstruktør. Det varede dog ikke længe før savnet til at producere og sælge is blev for meget for Pradeep. Passionen for is var simpelthen blevet for stor. En passion, der i øvrigt stammer fra hans utallige rejser til Italien, som selvfølgelig hver gang skulle nydes med ægte italiensk gelato, som de jo kalder is i italien.

I dag er det selvfølgelig stadig passionen for is, der driver ham til hver dag at stå tidligt op og begynde dagens produktion af is. Men også de horsensianske kunder har en stor betydning. Uden dem var det aldrig blevet en succes. Pradeep er yderst taknemmelig for den uundværlige feedback og kritik byens befolkning er kommet med. Den er simpelthen guld værd.

Pradeep vil gøre meget for at tilfredsstille sine kunder. Han vil også gerne købe deres bær og frugt fra haven og benytte dem i produktionen af helt lokal italiensk is. Så har din have givet et stort afkast af frugt og bær, så kig forbi Pradeep og aftal nærmere. Man er altid velkommen hos Okkels Horsens.