Vi åbner på lørdag d. 2. marts vores nye butik på Nørregade 40 i Aarhus

Håndrørt italiensk is

Vores grundbase til isen bliver lavet på et lille sted syd fra Livigno i Norditalien, hvor den smukke rene og bjergrige natur giver grundbasen en perfekt grundsmag og cremethed.

De fleste råvarer importeres fra Italien, som er kendetegnende for noget af verdens bedste is. Vores is bliver istedet for fløde lavet på økologisk letmælk fra danske kvæg. Derfor kan vi med glæde kalde det en fedtfattig is.

Isen fremstiller vi selvfølgelig fra egne ismaskiner, som findes i alle vores butikker. Her bliver mælkeisen opvarmet og pasteuriseret til 78 grader. Herefter hældes den direkte ned i frostcylinderen, inden den kommer ud som dejlig cremet is – lige til at servere.

Vi bestræber os på at lave noget af Danmarks bedste is, som naturligvis serveres af det mest servicemindede personale.

Vi gør rigtig meget ud af, at ansætte unge med den helt rigtige passion for lækker is og god service.

Kh,
Okkels

IS AF DE BEDSTE RÅVARER

is lavet

Okkels garanterer is af de bedste råvarer. Du kan roligt sætte høje krav til vores produkter – vi sætter nemlig også høje krav til vores leverandører. Kun det bedste er godt nok til Okkels is. Alle råvarer importeres direkte fra isens hovedstad, Italien – på nær den økologiske letmælk, som kommer fra danske kvæg. Vores is er fedtfattig i forhold til andre is. Det er den fordi vi benytter mælk frem for fløde i vores isproduktion. Vi går på ingen måde på kompromis med smagen. Isen har stadig sin gode smag og den dejlige cremethed, som er så vigtigt, også selvom vi benytter letmælk.

Is i mange varianter

okkelsdiskenerfuld

Vi laver is i alverdens varianter. Faktisk sætter kun fantasien grænser for, hvad vi kan finde på at lave is ud af. Dog har vi også vores såkaldte klassikere, som du altid kan finde i disken. Klassikerne er markeret med et (K) i vores is-sortiment. Da to uger aldrig er ens hos Okkels, kan man på vores Facebooksider holde sig opdateret om, hvad der befinder sig i disken i de forskellige uger. Du finder alle vores Facebooksider på vores Kontaktside.

IS TIL FEST

Is til fest? Den klarer vi! Vi har adskillige muligheder for at gøre din fest helt uforglemmelig. Først og fremmest har vi vores hjemmelavede italienske is. Du bestemmer selv, hvilke isvarianter dine gæster skal have fornøjelsen af at nyde – vi har nemlig mange at vælge imellem. Vi har ligeledes flere muligheder, når det kommer til at servere isen. Her kan der vælges mellem islagkager, isbarer, isvogne og sidst men slet ikke mindst, så har vi vores kæmpe istruck til de helt store begivenheder. Så skal der serveres is til festen, så tøv ikke med at kontakte os – eller foretag din bestilling direkte her fra siden.

bar

Islagkage

Hos Okkels er vi verdensmestre i at lave en hjemmelavet islagkage. Du slipper med andre ord for selv at skulle lave arbejdet – men kan stadig kalde den din egen. Du får nemlig mulighed for at sætte dit helt eget præg på islagkagen, da du kan vælge hvilke isvarianter, der skal indgå, hvad du ønsker, der skal være mellem lagene samt hvilken toppings islagkagen skal krydres med. På den måde er du altså designeren af islagkagen, mens vi blot sørger for at udførelsen bliver en succes.

Hvis ikke du ønsker at designe din egen islagkage, har vi selvfølgelig også vores bestseller islagkager, som til hver en tid sikrer en stor glæde og fornøjelse ved bordet.

Vi laver islagkager i 2 størrelser som passer til enten 6 eller 10 personer. Så hvilken størrelse passer til dit arrangement?

Du kan bestille din islagkage direkte herfra siden ved at klikke her.  

Is til virksomheder

Vi leverer selvfølgelig også is til virksomheder. Så forkæl dine ansatte med en fedtfattig luksus is fra Okkels, når der er noget at fejre – eller det blot er en varm sommerdag, hvor alle trænger til at blive kølet ned. Vi leverer selvfølgelig isen lige til døren, hvis det ønskes. Derudover stiller vi naturligvis vores rare personale til rådighed, som med et smil på læben og uovertruffen service vil servicere dine kollegaer og ansatte.

OKKELS SILKEBORG

Nygade 26E – 8600 Silkeborg – +45 86 81 83 99 – [email protected]

Fødevarestyrelsens kontrolrapport for Silkeborg

OKKELS VIBORG

St. Sankt Peder Stræde 9 – 8800 Viborg – +45 86 60 20 44  –[email protected]

Fødevarestyrelsens kontrolrapport for Viborg

OKKELS RISSKOV

Nordre Strandvej 45 – 8240 Risskov – +45 53 26 90 10 – [email protected]

Fødevarestyrelsens kontrolrapport for Risskov