Okkels Risskov
VELKOMMEN INDENFOR HOS OKKELS RISSKOV
Okkels Risskov var kædens anden butik til at åbne. Du finder Okkels iscafé i Risskov på Nordre Strandvej 45. Butikken blev åbnet af Okkels stifter, Thomas Okkels Larsen i 2015. Inden da havde lokalerne dannet rammerne for en blomsterbutik. Dengang var murstenene røde – bygningen har dog siden været igennem en renovering og står nu skarpt i hvid.
Okkels Risskov er placeret tæt på Bellevue Strand gør den særdeles populær om sommeren. Særlig det store udeareal med siddepladser foran butikken giver en hyggelig lounge-stemning, hvor sommerens is glæde rigtig kan fornemmes. Inde i den lille hyggelig iscafé er der ligeledes en rar og hyggelig stemning. Her bliver man mødt af Okkels’ genkendelige farver på de karakteristiske trævægge. Der er plads til at der kan være et dusin is-nydere i butikken. Så du kan roligt tage familien med på besøg hos Okkels – også på en regnvejrsdag.
Isen bliver selvfølgelig lavet friskt hver dag – og på de travle sommerdage flere gange om dagen. Frisk håndlavet is er bare det bedre.
I OKKELS RISSKOV BLIVER ISEN HÅNDLAVET AF
Butikken i Risskov blev oprindeligt drevet af Thomas Okkels selv. Thomas har en lang ishistorie. Han startede allerede i de tidlige 00’ere med at arbejde i en isbutik. Her lærte han det grundlæggende om at lave italiensk is efter traditionens forskrifter. Med en stor kærlighed og passion for italiensk is besluttede Thomas sig for at ville lave sit helt eget is-brand. Navnet blev som bekendt Okkels is. Det ledte til, at den første Okkels isbutik åbnede i Silkeborg i 2006.
Thomas er meget stolt over sin egen opfundne opskrift på basen til isen, som tog lang tid at udvikle. Denne base gør isen unik og findes kun i Okkels is. Alligevel drager han stadig til Italien hvert år til verdens største is-messe. Det gør han for at at eksperimentere med nye smagsvarianter og konstant holde sig opdateret på de nyeste trends inden for is-branchen.
Thomas, som selv bor i Risskov, har stadig sin daglige gang i butikken. Men han har i 2020 ansat en butikschef, Henriette. Henriette tager sig nu af den daglige drift i butikken. Henriette var dog ikke helt ny i virksomheden, da hun blev butikschef. Hun havde nemlig allerede været ansat i butikken i 3 år på deltid ved siden af sit daværende studie.
Henriette er vildt passioneret omkring is og har altid flere gode idéer klar til nye isvarianter. Derfor er det også tit hende, som vælger hver uges nye “special”. Ugens special er en is, som kun befinder sig i disken i lige præcis dén pågældende uge. Heriblandt kan tidligere specials nævnes såsom Kinder Bueno is, Toblerone is, Mars is, Cocio is og mange mange flere, som alle har været ugens special og måske bliver det igen. Man kan hver uge følge med på Facebook, hvor ugens special bliver offentliggjort – eller kontakte en af butikkerne og høre nærmere.