Bestil is hos Okkels

Bestil is – Her på siden kan du danne dig et overblik over, hvilke lækre produkter du kan bestille til afhentning eller levering.

Bestil Okkels Islagkage

Okkels islagkage er yderst populær på dessertbordet. Hos os kan du helt selv designe din islagkage og vælge indholdet blandt vores store sortiment af hjemmelavet is, toppings og tilbehør. Du kan selvfølgelig også vælge en vores bestsellers, som altid er et sikkert valg. Vi laver islagkager i 2 størrelser til hhv. 6 eller 10 personer. Så hvilken størrelse passer til dit arrangement?

Bestil Okkels Isbar

Okkels isbar er en succes til alle større begivenheder. En af vores isbarer kan servicere alt fra 30 – 70 personer. Derfor passer den som hånd i handske til for eksempel konfirmationer, bryllupper og firmafester. Vi råder over 18 isbarer i alt. Så det kan være en god idé at bestille i god tid – især hvis det er i konfirmationsperioden, hvor de er utroligt eftertragtede og derfor ofte bliver booket lang tid i forvejen. Skulle du være interesseret i at booke en isbar, kan det gøres her. I kalenderen kan du se, om vi har en ledig isbar til dig den pågældende dag.

Du kan læse mere om vores isbar og eventuelt foretage en bestilling ved at klikke her.

bar

Bestil Okkels Isvogn

Vi har to forskellige Okkels isvogne. Den ene, som hedder Fragola, er en moderne isvogn med plads til 6 isvarianter. Fragola isvognen servicerer alt fra 60 til 150 personer. Det er dermed vores største isvogn.

Vores anden isvogn hedder Cioccolato. Den har et klassisk design og er yderst charmerende. Isvognen har plads til 5 isvarianter og kan servicere alt fra 50 til 120 personer.

Hvis der er fryseplads i nærheden, kan vi med vores isvogne servicere op til 1.000 personer.

Så skal du bruge is til fest, så vil en af vores isvogne med garanti sætte et godt præg på festen og hjælpe til at gøre det til en uovertruffen succes.

Du kan læse mere om vores isvogne og eventuelt foretage en bestilling ved at klikke her.