Okkels special: Is a la mande by Okkels

Bestil is hos Okkels

Bestil is – her på siden kan du danne dig et overblik over, hvilke lækre produkter du kan bestille til afhentning eller levering.

Vælg mellem

Bestil til jul og nytår

Nu kan du bestille Okkels jule- og nytårsdesserter.

De er helt unikke. Derfor skal du huske at bestille dem minimum 48 timer før, du ønsker at afhente dem hos os.

Design din Okkels Islagkage

Okkels islagkage er yderst populær på dessertbordet. Hos os kan du helt selv designe din islagkage og vælge indholdet blandt vores store sortiment af hjemmelavet is, toppings og tilbehør. Du kan selvfølgelig også vælge en vores bestsellers, som altid er et sikkert valg. Vi laver islagkager i 2 størrelser til hhv. 6 eller 10 personer. Så hvilken størrelse passer til dit arrangement? Se mere om mulighederne for selv at designe i linket herunder.

Bestil Okkels Isbar

Okkels isbar er en succes til alle større begivenheder. En af vores isbarer kan servicere alt fra 30 – 80 personer. Derfor passer den som hånd i handske til for eksempel konfirmationer, bryllupper og firmafester. Vi råder over mere end 20 isbarer i alt. Så det kan være en god idé at bestille i god tid – især hvis det er i konfirmationsperioden, hvor de er utroligt eftertragtede og derfor ofte bliver booket lang tid i forvejen. Skulle du være interesseret i at booke en isbar, kan det gøres her. 

Bestil Okkels Isvogn

Vi har 3 stk Okkels isvogne.  med plads til 7 isvarianter. Fragola isvognen servicerer alt fra 60 til 150 personer. Det er dermed vores største isvogn.

Vores anden isvogn hedder Cioccolato. Den har et slidt italiensk patina design og er yderst charmerende. Isvognen har plads til 5 isvarianter og kan servicere alt fra 50 til 120 personer.

Hvis der er fryseplads i nærheden, kan vi med vores isvogne servicere op til 1.000 personer.

Så skal du bruge is til fest, så vil en af vores isvogne med garanti sætte et godt præg på festen og hjælpe til at gøre det til en uovertruffen succes.

Bestil Okkels Isfestpakke

Hvis isbaren er udsolgt eller I blot ønsker at lave jeres egen isbuffet. Vores populære “lav-selv” isbuffet er igennem årene blevet et hit, bland selv din isbuffet fra 20 personer og op til 70. Der medfølger både vafler, bægre og toppings

Forespørg på Okkels Istruck

Skal der serveres is til større events ellerbegivenheder? Så har vi hos Okkels en istruck, som er den eneste af sin slags i Danmark.

Istrucken kan du leje inkl. personale. Den er perfekt til festival, bryllup, den store firmafest- eller arrangement. Vores is-truck kan servicere events fra 100 til 5000 personer. Okkels’ Is-truck bliver derudover ofte brugt af virksomheder, som en unik mulighed for at profilere sig og skille sig ud ved større messer. Vores istruck finder du også på Smukfest og til andre skønne events i det danske sommerland.

Tilbehør til isen

Vil du bestille tilbehør til isen? Vi har tropping, isskeer, chokoladestænger og andre lækre produkter.