Okkels støtter

Orangutangoen på Borneo

Okkels støtter orangutangerne på Borneo hvert år. Regnskoven på Borneo bliver mindre dag for dag.

Gennem de sidste årtier er den ellers så artsrige regnskov ved Samboja Lestari ubarmhjertigt blevet ryddet og afbrændt. Efterladende økologisk set ubrugeligt land. Nu har Orangutang med et unikt genplantningskoncept skabt et stort fredet område for orangutanger, malaybjørne (kaldes også solbjørn, honningbjørn og hundebjørn) og andre truede dyrearter på Borneo - måske det sidste og eneste af sin art.

Okkels har købt en lille del af denne regnskov og støtter derigennem orangutangernes eksistens.

Desuden har vi i Silkeborg adopteret MIKO for et fast månedligt beløb, så den kan få et anstændigt
liv samt blive integreret på bedste vis. I Viborg har vi på samme betingelser adopteret orangutangen NIKO.

SK Århus

Okkels støtter byens bedste damehåndbold hold samt sælger Okkels is til alle hjemmekampe i Vejlby-Risskov hallen. Du finder vores salgsted til venstre for hovedindgangen.

Silkeborg IF

Vi støtter byens superligahold Silkeborg IF både den professionelle afdeling og ikke mindst amatørafdelingen, hvor vi fra 2013 har vores logo bag på alle U13 og U14 holdene. Desuden sælger vi også frisklavet is til alle Silkeborgs hjemmekampe, når vejret tillader det.

BSV 

Udover Silkeborg IF sponsorer vi også BSV´s håndboldherrer samt Silkeborg/Voel IF amatør afdeling, som har til huse i Voel hallen.
Vi sælger frisklavet is til alle hjemmekampe i JYSK arena.

Silkeborg piger og drengene

Silkeborg piger og drengene i gymnastik er Okkels is også stolt sponsorer for, et godt samarbejde med et af Danmarks bedste gymnastik klubber

Øvrige sponsorater og gavekort

Desuden sponsorer vi også gavekort til diverse klubarrangementer i Silkeborg og Viborg området. Hvis du har et spændende projekt, lotteri eller andet som kunne være interessant så send os endelig en mail.